logo van der voet
 
home Over ons Bankzaken Van der Voet Assurantien Regiobank Van der Voet Safeloketten Haastrecht
sadf
 
  BANKZAKEN

Of u nu ondernemer bent of particulier uw zaakjes gewoon goed voor elkaar wilt hebben, Van der Voet Assurantiën is uw partner. Wij zorgen ervoor dat u snel een actueel overzicht van al uw bankzaken krijgt en u deze zaken optimaal kunt regelen.

Van der Voet Assurantiën heeft een exclusieve samenwerkingsovereenkomst met RegioBank. RegioBank is een landelijk werkende bank met meer dan 550 vestigingen. RegioBank biedt een compleet bankconcept met diensten en producten op het gebied van betalen, sparen en hypotheken.   
PARTICULIEREN
ffasdf
asfsfd
Bent u optimaal verzekerd? Haalt u het maximale uit uw spaargeld? Wilt u een gedegen hypotheekadvies? Of zoekt u een manier om aan uw vermogen te bouwen? Als het geldzaken betreft, gaat u niet over één nacht ijs. Bij Van der Voet bieden we u vakkundig financieel advies. Als zelfstandig adviseur van RegioBank bieden wij u een breed scala aan financiële producten.

Van der Voet Assurantiën adviseert u over:
Lenen
lees meer .. >>
Bij RegioBank kunt u kiezen uit verschillende spaarvormen. Voor welke vorm u ook kiest, u bent
altijd verzekerd van een aantrekkelijke spaarrente.
Sparen
lees meer .. >>
Bij RegioBank bieden wij u een breed assortiment aan eigentijdse moderne spaarproducten met altijd een aantrekkelijke rente. Zowel voor de ondernemer als voor de particulier altijd een passend
spaarproduct.
Betalen
lees meer .. >>
Bij RegioBank kunt u beschikken over een moderne betaalrekening met alle faciliteiten die u als consument wenst.
Ook voor de ZZPer biedt de RegioBank een passende betaalrekening.
Hypotheken
lees meer .. >>
Van der Voet Assurantiën werkt samen met een aantal hypothecair financiers. Samen met u inventariseren wij welk product aansluit bij uw wensen en bij uw persoonlijke situatie.
Internetbankieren
lees meer .. >>
Bij RegioBank kunt u vanzelfsprekend op een moderne veilige wijze  internetbankieren met uw betaalrekening. Ook wanneer u alleen gebruik maakt van de spaarproducten van RegioBank is
internetbankieren mogelijk.  
Klik hier voor meer informatie over Regio Bank
ZAKELIJK
ffasdf
 
asfsfd
Voor een zakelijk advies over uw betaal- en/of spaarrekening bent u bij Van der Voet Assurantiën op het juiste adres. RegioBank heeft voor u als ondernemer een complete betaalrekening. Maar ook voor zakelijk sparen bieden wij u een flexibele spaarrekening met een altijd aantrekkelijke rente.

ZZP rekening
lees meer .. >>
Speciaal voor de ZZPer heeft de RegioBank de ZZP Rekening. Een zeer uitgebreide betaalrekening tegen een vaste kostenvergoeding per maand. U weet als ondernemer exact wat uw kosten zijn van
het betalingsverkeer van uw onderneming.
Zakenrekening
lees meer .. >>
Voor het MKB en voor verenigingen en stichtingen heeft de RegioBank de zakenrekening voor alle
zakelijke betalingen. Alle bankzaken gemakkelijk en online regelen.
Meerkeuze sparen
lees meer .. >>
De RegioBank spaarrekening voor de ondernemer. Een aantrekkelijke rente, internetbankieren en maximale vrijheid. Sparen met vaste looptijd of dagelijks opvraagbaar sparen op één rekening.  Aan
u de keuze!
HYPOTHEEK
ffasdf
asfsfd
Een huis of bedrijfspand kopen doet u niet zomaar. Van der Voet zorgt ervoor dat uw hypotheek past bij uw persoonlijke situatie en wensen. En mochten die situatie en wensen in de loop van de tijd veranderen dan passen onze adviseurs uw hypotheek gemakkelijk aan. Zo haalt u altijd meer rendement uit uw woning of pand. Van der Voet is een onafhankelijk adviseur, zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt. U bent dus verzekerd van een betrouwbaar advies op maat. Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Welke hypotheek past bij u?

Lineaire of annuïteitenhypotheek
(vaste einddatum, tijdens looptijd periodiek aflossen, zekerheid van schuldvermindering)
   
Spaar- en levenhypotheek
(geen verplichte aflossing, vaste maandelijkse lasten, maximaal profijt van fiscale mogelijkheden, gegarandeerde aflossing)
   
Aflossingsvrije hypotheek
(alleen hypotheekrente, geen aflossingsverplichting, maximaal fiscaal voordeel, vrijheid om per jaar tot 10% van de hoofdsom af te lossen)
   
Krediethypotheek
(doorlopend krediet met hypothecaire zekerheid, flexibel opnemen en aflossen, hypotheekrente is aftrekbaar als deze voor verbetering van het huis wordt aangewend)
   
Gemengde hypotheek(een combinatie van verschillende hypotheekvormen, maximaal fiscaal voordeel, optimale afstemming op persoonlijke wensen en verwachtingen)

Klik hier
voor meer informatie over Hypotheken.